Готови ли сте отново за много стил и парижки шик, съобразен

...
Готови ли сте отново за много стил и парижки шик, съобразен
Коментари Харесай

Готови ли сте за новия сезон на Емили в Париж

Готови ли сте отново за доста жанр и парижки изискан, съгласуван с най-новите фешън трендове?  

От премиерната дата и местата на снимане до подмятания за актьорски състав и спойлери на сюжета, ето всичко, което знаем до момента за четвъртия сезон на " Емили в Париж ". 

Netflix удостовери, че Емили Купър ще остане във френската столица за четвърти сезон и макар че към момента няма филмов откъс, през лятото пусна тийзъл видеоклип с Лили Колинс, от който излиза наяве, че: 

" Макар че сърцето на Емили постоянно ще остане правилно на Париж, животът й ще претърпи непредвидени обрати този сезон. Не се изненадвайте, че ще я откриете на отмора в Рим. "  

 „ Толкова доста се случи, че просто се нуждаем от отговори. Алфи към момента ли е с разрушено сърце? Ще получи ли Габриел своята звезда Мишлен? Минди и групата ще отидат ли на Евровизия? А какво да кажем за Камил? Ще продължи ли обновената обич на Силви? “

Започнаха ли фотосите на четвъртия сезон?

Снимките трябваше да стартират през идващото в студиото Cité du Cinema, където са снимани първите три сезона, само че мястото е резервирано поради Олимпийските игри в Париж, които ще се проведат през юли 2024.

През септември Variety заяви, че се възнамерява фотосите на четвъртия сезон на " Емили в Париж " да стартират още през януари. Една от аргументите е, че има ограничавания за снимане във френската столица от юни до септември, а достъпът до някои местоположения (като регионите към Concorde и Trocadero)  ще бъде стеснен още през март.   

Кога излиза новият сезон? 

Не е ясно - нито Netflix, нито някой от основателите на сериала или актьорите са коментирали дата на стартиране – само че като се имат поради събитията, пред които е изправен продуцентският екип, можем да предположим, че премиерата ще е през 2025 г.  Разбира се, надяваме се това да се случи по-рано.  

Кои герои се завръщат

И тук няма удостоверение от  Netflix, само че се допуска, че ще забележим множеството от най-обичани герои ще вземат участие.  Финалът на трети сезон допуска, че Камил и Габриел ще бъдат част и от новия сезон, както и  Силви, Жулиен и Люк. Единственият воин, за който не можем да вършим догатки, е Алфи – английското гадже на Емили. Двамата бяха дружно през по-голямата част от трети сезон, до момента в който той не напусна в последния епизод след разкритието на Камил, че Габриел и Емили са били влюбени от самото начало.

Люсиен Лависконт, който играе ролята на Алфи, сподели по-рано тази година пред E! News:  „ Не знам дали съм се върнал. Говорете с Дарън (Дарън Стар, основателят на шоуто - бел. ред.) ".

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР